NL  FR
 
 
 
 
 
           
  Wie is t-groep?
Visie    Activiteiten    Top Employer

Activiteiten

t-groep NV is een waardevolle partner op alle terreinen van het human resources management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening soepel en efficiënt.

t-groep huisvest verschillende activiteiten:

> t-interim

t-interim is een uitzendkantoor dat al meer dan 30 jaar actief is op de arbeidsmarkt.
Ondertussen staat t-interim dan ook stevig in de top 5 van de uitzendmarkt. Met meer dan 60 kantoren is t-interim aanwezig in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
Door de jaren heen heeft t-interim haar productaanbod voortdurend uitgebreid en gespecialiseerd om u een nog betere service te bieden. Daardoor staat t-interim niet alleen sterk in algemene uitzendarbeid, maar ook in gespecialiseerde niches zoals t-office, de gespecialiseerde dienstverlening voor de rekrutering van hogere bediendenprofielen, t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars en t-interim dienstencheques, de gespecialiseerde afdeling voor huishoudhulpen met dienstencheques.
> Ascento

Gemotiveerde en competente medewerkers zijn de basis voor het succes van uw bedrijf. Ascento biedt u, als fullservice hrm-specialist, professioneel en kwaliteitsvol advies in het rekruteren en ontwikkelen van de talenten die u nodig hebt. Voor al uw opdrachten in Rekrutering en Selectie, Talent en Performance Management en Outplacement kan u terecht bij 10 dynamische en innovatieve teams verspreid over België. Ascento staat voor meer dan 35 jaar ervaring in duurzaam en sociaal-ethisch personeelsbeleid.
> IPMT

Het Instituut voor Psycho-Medische Testing (IPMT) is een door de Federale Overheidsdienst van Mobiliteit en Vervoer erkende instelling die instaat voor het uitvoeren van het psychologisch onderzoek en het medisch onderzoek (via partner Experconsult) bij chauffeurs die na een rechterlijke veroordeling vervallen verklaard zijn van het recht tot het sturen.
> Luba

In het najaar van 2008 voltooide t-groep NV de overname van de Nederlandse uitzendgroep Luba BV. Luba, dat voortaan deel uitmaakt van t-groep, is één van de grotere uitzendbureaus van Nederland. De groep telt 320 medewerkers verspreid over 60 kantoren in Nederland. Er zijn echter ook vier Lubakantoren in Polen. Met haar dochtermaatschappijen Luba Uitzendbureau, E&A Logistiek, Luba Payroll Services, Luba Financieel, Luba Overheid en Luba Student biedt de Luba groep een breed pakket van personeelsdiensten op het gebied van werving & selectie, uitzendarbeid en detachering aan.
De overname van Luba is de eerste internationale uitbreiding voor t-groep, dat op deze manier zijn positie als HR-dienstverlener versterkt tot de nummer 5 in de Benelux.


   
 
Logo Top Employer 2012