NL  FR
 
 
 
 
 
           
  Carrièremogelijkheden

t staat voor talent

Alles begint bij jouw talent. Bij t-groep krijg je dan ook alle kansen om je talenten te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om te groeien in een op-en-top professionele omgeving die een resultaatgerichte aanpak koppelt aan respect voor je eigenheid.

Bij t-groep nemen we je ontplooiing als individu en als professional ter harte. We moedigen je niet alleen aan om je talenten te ontwikkelen, maar geven je ook de kans om onbekend terrein te verkennen en nieuwe paden te bewandelen.

Wil je graag weten wat dat zoal inhoudt? Lees dan de verhalen van Chris, Mieke, Jo en Elke. Ze geven je alvast een beeld van de kansen die t-groep, Ascento of t-interim je kunnen bieden.

 • Chris
  Manager Payroll en Juridische Dienst bij t-groep

  Bij t-groep was men eind 2010 op zoek naar een payroll manager. Het bleek niet zo eenvoudig te zijn om geschikte kandidaten voor die job te vinden. Toen kreeg ik de vraag of ik zin had om die functie op te nemen. Ik ben op die vraag ingegaan en verdiep me nu in een totaal andere materie.

 • Mieke
  Consultant bij Ascento

  Dat t-groep sterk is in de ontwikkeling van talent, heb ik zelf ondervonden. Ik ben nog maar drie jaar op de arbeidsmarkt, maar kreeg al snel veel verantwoordelijkheid. Ascento gaf me ook de kans mijn talenten te ontdekken. Plannen, organiseren en mensen aansturen en opvolgen lukt me prima. Daarin werd ik vanaf het begin ook sterk gecoacht.

 • Jo
  Key Account Manager bij t-interim

  Bij t-groep heb ik alle kansen gekregen om mijn talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Voor ik begon bij
  t-interim, had ik nooit gedacht dat ik commercieel talent had. Nu ben ik key account manager voor heel België. Ik ben verantwoordelijk voor de klantenrelaties met de grootste bedrijven, die via verschillende kantoren met t-interim werken.


 • Elke
  Manager bij t-heater

  Ik was pas 24 toen ik bij t-interim begon. Van in het begin heb ik alle ruimte gekregen om mijn ideeën om te zetten in de praktijk. Dat t-groep zijn medewerkers aanspoort om hun talenten te ontdekken en te onwikkelen, blijkt uit alle kansen die ik heb gekregen om t-heater uit te bouwen tot wat het vandaag is.”
Hoe kijken onze medewerkers terug naar 2013?

In deze video laten we enkele collega's aan het woord over hun ervaringen bij t-groep in 2013:

 

 

   
 
Logo Top Employer 2012