NL  FR
 
 
 
 
 
           
  Nieuws

>Tom Verhaegen nieuwe CEO t-groep

Mechelen, 8 september 2017 – HR-dienstverlener t-groep heeft Tom Verhaegen aangesteld als nieuwe CEO. Hij trad op 6 september in dienst en volgt Mark Verstraete op die meer dan 15 jaar aan het hoofd stond van t-groep. Onder zijn leiding groeide t-groep uit tot een internationale speler met 140 kantoren in België, Nederland en Polen. In 2016 werd de groep overgekocht door het Nederlandse Gilde Buy Out Partners. Mark Verstraete achtte de tijd gekomen om de leiding over te laten aan zijn opvolger die het digitaliserings- en automatiseringsproject van de groep verder vorm zal geven.

Meer weten? >> Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

>t-groep gaat voor groeiversnelling met nieuwe aandeelhouder

Mechelen, Vrijdag 19 februari 2016 — In opdracht van haar aandeelhouders bereidt uitzend- en HR-specialist t-groep de verkoop van aandelen van het bedrijf voor. t-groep is vandaag in handen van de Vlaamse overheid (meerderheidsaandeelhouder) en een reeks minderheidsaandeelhouders. Een overname door een zorgvuldig uitgekozen investeerder kan het bedrijf een nieuwe duw in de rug geven, voortbouwend op het mooie parcours van de voorbije jaren.

Meer weten? >> Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

>Werknemers schatten kansen op de arbeidsmarkt lager in vanaf 36 jaar

Mechelen, 29 september 2015 – Hoge employability bij jonge werkzoekenden kan een valkuil worden, terwijl ouderen hierdoor sneller werk gaan vinden. De eerste 6 maanden zijn kritiek voor hertewerkstelling. Zelfkennis, het gebruik van verschillende netwerken, zoekinspanningen en zelfvertrouwen zijn de 4 succesfactoren in de zoektocht naar een nieuwe job. Ouderen maken 5% minder kans. Dit zijn enkele van de belangrijkste resultaten van het outplacement-onderzoek van Ascento en de Onderzoeksgroep Arbeids-, Organisatie- en Personeelspsychologie van de KU Leuven dat bij 815 deelnemers werd uitgevoerd.

Meer weten? >> Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

>t-groep en ESF slaan de handen in elkaar voor WerkInLeving voor Jongeren in West-Vlaanderen

Op 1 juni 2015 is het project "WIJ! – WerkInleving voor Jongeren‟ van ESF, Europees Sociaal Fonds, van start gegaan. Binnen het project streeft t-groep ernaar om met "Op-stap naar werk" 446 jonge werkzoekenden te begeleiden naar werk in de regio‟s Zuid-West-Vlaanderen (Kortijk, Menen en Waregem) en Midden-West-Vlaanderen (Roeselare-Tielt). Met dit project, dat loopt tot 31 mei 2018, biedt t-groep jonge werkzoekenden een sterke oriëntering, een begeleiding op maat en specifieke werkinlevingsprojecten aan om hen te helpen in hun zoektocht naar een job of opleiding.

Meer weten? >> Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

>Nederlandse Luba HR Professionals omgedoopt tot Ascento Nederland

Ascento gaat een verregaande samenwerking aan met het Nederlandse Luba HR Professionals, de divisie van Luba Groep die zich richt op talent management, re-integratie, HR-interimmanagement, outplacement en werving & selectie. Om de samenwerking tussen Luba HR Professionals en Ascento te bestendigen, werd Luba HR Professionals op 1 april 2015 omgedoopt tot Ascento Nederland. Luba HR Professionals is een divisie van Luba Groep nv, die sinds 2008 onderdeel uitmaakt van t-groep en waaronder ook Ascento België valt.

Meer weten? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

> Véronique Brasseur nieuwe HR Business Directeur t-groep

Mechelen, 31 maart 2015 – t-groep stelt Véronique Brasseur aan als nieuwe HR Business Directeur. Véronique Brasseur heeft meer dan 20 jaar ervaring in diverse HR-functies. Sinds begin maart 2015 neemt zij het HR-beleid van t-groep en de divisies t-interim, gericht op de markt van uitzendarbeid, en Ascento, gespecialiseerd in talent & performance management, rekrutering & selectie en outplacement, voor haar rekening.

Meer weten? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

> Ascento helpt ontslagen medewerkers Philip Morris (NL) aan nieuwe baan

Mechelen, 29 augustus 2014 – Ascento is samen met zijn Nederlandse partnerbedrijf Luba aangesteld als één van de outplacement-experts om de ontslagen medewerkers van tabaksgigant Philip Morris in Bergen op Zoom (NL) te begeleiden. Vanaf 1 september zullen de consultants van Ascento klaarstaan met hun persoonlijk advies om heel wat medewerkers aan een nieuwe baan te helpen. Om tegemoet te komen aan het grote aantal werkzoekenden in Nederland, streeft Ascento naar een uitbreiding van het jobaanbod in België, en voornamelijk in de regio Antwerpen. Bovendien is er een grote interesse van de Philip Morris-medewerkers om de Belgisch-Nederlandse grens over te steken.

Meer weten? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

> Ascento lanceert de Talent Mobility Scan

Mechelen, 6 juni 2014 – Ascento, divisie van t-groep, gespecialiseerd in rekrutering & selectie, talent management, leadership en outplacement, lanceert de Talent Mobility Scan, een nieuwe online test die zowel de troeven als de groeikansen van bedrijven en organisaties op het vlak van 'talent mobility' doorlicht. Met deze test wil Ascento organisaties helpen bij de realisatie van een doeltreffend personeelsbeleid, en dit zowel van rekrutering tot uitstroom van talenten.

Meer weten over deze aankondiging? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)

>Nathalie De Regge nieuwe Business Unit Manager Limburg bij Ascento


Ascento stelt Nathalie De Regge aan als nieuwe Business Unit Manager voor Limburg. Nathalie De Regge zal bij Ascento verantwoordelijk zijn voor de Limburgse business unit. Nathalie heeft een ruime ervaring van meer dan 10 jaar in de HR-wereld.Meer weten over deze aankondiging? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)


> 06/11/2013: Outplacementbegeleiding geeft positieve eigenwaarde en leidt tot meer vertrouwen in kansen op de arbeidsmarkt

Outplacement is niet meer weg te denken uit de arbeidsmarkt. Maar wat is het effect van zo een begeleiding? Waar liggen de sterktes van de huidige begeleidingstrajecten en waar is er ruimte voor verbetering? Hierover voert de KU Leuven in samenwerking met Ascento sinds januari 2011 een onderzoek naar de gepercipieerde inzetbaarheid bij deelnemers aan outplacement. Vandaag zijn een 3de reeks tussentijdse resultaten bekend.

Lees het volledige persbericht (.pdf)> 27/06/2013: t-interim integreert Randstad Art

Brussel, 1 oktober 2013, t-interim, divisie van t-groep NV, en Randstad, beiden toonaangevende HR-dienstverleners hebben per 30 september 2013 een finaal akkoord bereikt m.b.t de integratie van Randstad Art in t-interim. Dat hebben Randstad en t-interim meegedeeld op de respectievelijke ondernemingsraden. Randstad Art is specialist inzake payrolling voor artiesten en kunstenaars en is hiertoe erkend als Sociaal Bureau voor Kunstenaars.

Lees het volledige persbericht (.pdf)> 27/06/2013: Welkom Geert Volders, nieuwe algemeen directeur Ascento

In september start Geert Volders als algemeen directeur van Ascento. Vanaf dan timmert hij samen met zijn hele team aan de verdere uitbouw van Ascento. Hun ambitie? Uw duurzame hr-partner zijn en blijven.

Geert zal nog meer inzetten op de kernactiviteiten van Ascento: rekrutering & selectie, de ontwikkeling van talent, en outplacement. In zijn woorden: "De succesformule van Ascento bestaat uit ervaren consultants en een resultaatgerichte werkwijze. Samen met iedere medewerker wil ik het personeelsbeleid van bedrijven en organisaties meer dan ooit ondersteunen en verbeteren."

Meer weten over deze aankondiging? Lees dan het volledige persbericht (.pdf)


> 21/02/2013: t-groep wordt voor de 2de keer op rij Top Employer België


t-groep is dit jaar opnieuw gecertificeerd als een van de Top Employers België-Belgique 2013. Het CRF Institute heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in België en we zijn erg tevreden om je te kunnen laten weten dat onze organisatie een van de bedrijven is die het keurmerk Top Employers België-Belgique 2013 heeft mogen ontvangen.

Download het volledige persbericht (.pdf)


Archief >>
   
 
Logo Top Employer 2012

 

t-interim, Ascento, Luba, ipmt en ergoflex
behoren tot t-groep NV