NL  FR
 
 
 
 
 
           
  Wie is t-groep?
Visie    Activiteiten    Top Employer

t-groep is dit jaar opnieuw gecertificeerd als een van de Top Employers België-Belgique 2015.

Het CRF Institute heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in België en we zijn erg tevreden om je te kunnen laten weten dat onze organisatie een van de bedrijven is die het keurmerk Top Employers België-Belgique 2015 heeft mogen ontvangen.

Hoe werkt het?
Ons bedrijf heeft de certificering van Top Employers behaald omdat onze arbeidsvoorwaarden gemeten zijn en onderzocht door het internationale HR Best Practice onderzoek van het CRF Institute en voldoen aan de minimale score van 60% van het best scorend bedrijf van ons land. 

Belangrijk in het Top Employers-programma is dat alle deelnemende organisaties moeten voldoen aan strikte eisen om het Top Employers keurmerk te mogen ontvangen. Onze antwoorden zijn door Grant Thornton, een onafhankelijke audit organisatie, geaudit om de validiteit van het proces te garanderen. Zoals door dit onderzoek is aangetoond, bieden we ons personeel uitstekende arbeidsomstandigheden en mogen we ons dus rekenen tot een selecte groep van gecertificeerde Top Employers.

Wat is het CRF Institute?
Het CRF Institute is gespecialiseerd op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en arbeidsomstandigheden. Het CRF Institute werd in 1991 opgericht in Nederland en doet onderzoek naar arbeidsvoorwaarden in 45 landen in vijf continenten. Met het keurmerk behoren we tot een internationale groep van Top Employers in Australië, China, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en nog meer landen wereldwijd.

Voor meer informatie over het CRF Institute, het onderzoek en de rating van t-groep verwijzen we u naar de website www.topemployers.be.

>> Bekijk hier waarom onze medewerkers vinden dat t-groep een Top Employer is

 

   
 
Logo Top Employer 2012